BEDRIJFSREPORTAGE

Hierbij moet u niet alleen denken aan het fotograferen op locatie, wat uiteraard het meest voorkomt.  Het maken van foto’s voor op een website is iets wat ik heel leuk vind. Ieder bedrijf is anders en heeft andere wensen en dat maakt het nog afwisselender en ik rijd hiervoor het hele land rond. De bedrijven geven aan welke stijl ze willen, alles scherp of met veel blur. Hierbij dan ook verschillende voorbeelden van diverse bedrijven.

PORTRETFOTO’S

Hierbij Linkedin, Social Media, Website of promotiemateriaal, het is heel belangrijk om te laten zien wie er in het bedrijf werken. Een foto straalt karakter uit , dit kan alleen als de persoon op de foto ook 100% achter zijn foto staat. Dit is de kracht van mijn portretfoto’s, zowel groeps als individueel. Zorg dat de persoon in kwestie tevreden is, mijn persoonlijke benadering en het op hun gemak stellen  is mijn sterke kant. 

VASTGOED FOTOGRAFIE EN STYLING

Hierbij Vastgoed fotografie is niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. Van AirB&B, Bed en Breakfast, Hotels tot het maken van foto’s voor de makelaar. 

UTRECHT BIJ NACHT

Project Utrecht bij nacht!!!

PROMOTIE MATERIAAL

Uw bedrijf in de spotlight zetten, reclame door foto’s op een billboard, in een content, op banners of in een folder. Ik denk graag mee aan een creatieve manier van het promoten van uw product of bedrijf. met een persoonlijke aanpak, creatieve persoonlijkheid en ongedwongen werkwijze zien we leuke en goede resultaten verschijnen. 

PARTICULIER

Van een Bruiloft tot een gezellige Familie-shoot, alles is mogelijk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Mijn persoonlijke aanpak, creatieve persoonlijkheid en vooral ongedwongen werkwijze zorgen voor een ontspannen gezellige shoot met mooie resultaten.

Super leuke shoot gehad en het resultaat mag er zeker zijn. voor mijn volgende shoot, zou ik Edith zeker weer boeken.
Miranda
linkin portret foto's
Vandaag foto's laten maken voor mijn Linkin profiel en ben super blij met het resultaat. Edith geeft je echt een ontspannen gevoel, wat de foto's ten goed komt.
Kim
linkin portret foto's